Cool Link's Mesti Clicks!

Sunday, April 28, 2013

Trivia Dowh! - Anda Nilaikan SendiriSekitar lewat September lalu, seorang lelaki asal Bulgaria telah berkongsikan sekeping gambar seorang peserta ratu cantik yang berasal dari Kyrgyzstan (gambar di atas) di laman timeline Facebooknya. Lebih kurang lapan jam kemudian, muncul seorang rakan senegaranya yang berumur dalam lingkungan usia pertengahan mengkomen gambar model kelahiran negara landlocked bekas jajahan soviet di rantau Asia Tengah tersebut.

Anda nilaikan sendiri apa maksud disebalik komen rakan Facebooknya tersebut.

Fahami dan dalami dengan lebih terperinci apa maksud tersirat disebalik terjemahan tersebut dan pandai-pandailah korang sendiri apa yang difikirkan lelaki tua Bulgaria itu. Apalah yang 'stimulate' sangat ngan gambar ratu cantik Kyrgyzstan nie.

Fikirkan dalam masa 5 limit dan bayangkan apa yang terbuku di dalam lelaki Bulgaria tersebut bila terpandang gambar model jelita dan eksotik ini.
Kalau tak tau jawab jugak tak dapek den nak nolong eh..

Hehe, tak dapat jawab pun takpe beb. Scroll jer bawah dan aku akan bagi klu lagi. :)


Biarlah gambar model jelita kelahiran Kyrgyzstan bernama Meerim ini berbicara..Masih tak faham lagi ke? Sah-sah korang ada 'problem' nie beb! B-)

Konklusinya, segala pendapat yang korang kemukakan semuanya terpulang secara peribadi korang sendiri untuk dinilaikanlah.. Sama ada hendak pertikaikan itu hak masing-masing.


 PERIODCuma apa yang aku nyatakan disini, Meerim memiliki pelbagai pakej dan daya tarikan yang mampu membuatkan lelaki Bulgaria tersebut 'stimulate'. Ini semua berdasarkan assumption pemerhatian aku sendirilah.

Aku sendiri yakin ramai diantara korang tak tahu dimana letaknya Kyrgyzstan. Betul tak? Now you got a chance to learn. Tanya jer pakcik Google, dia sedia membantu :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nak Ke Mana Tu?

Mana Nak Pergi Hah?